ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Program


Requiem a zene világnapján

Requiem a zene világnapján

A zene erejével ...

Különleges koncert a zene világnapján

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. október 1. szombat, 19:00

Műsor: 
Verdi: Requiem

Vezényel: 
Gál Tamás

Közreműködők: 
Ének: Bándi János, Cser Krisztián, Fodor Beatrix, Wiedemann Bernadett

Mint ismert, október elseje a zene világnapja, ebből az alkalomból országszerte több koncertet, hangversenyt és más zenei programot is rendeznek. A világnap célja, hogy népszerűsítse a zeneművészetet mint nemzetek közötti egyetemes nyelvet. Ez a nap valamennyi zenekar, muzsikus számára kiemelkedő esemény, hiszen egy olyan érték kerül a figyelem középpontjába, ami kitölti minden zeneszerető életét, amelynek közvetítése a zenészek hivatása. Ahogy a Miskolci Szimfonikus Zenekar szlogenje, "A zene elemi erő" is mutatja, a muzsika alkalmas a lelkünkre és a testünkre is hatni.

A zene világnapja alkalmából szervezett nagykoncert ötlete két évre nyúlik vissza. 2014-ben a Carmina Burana-t hallhatta a közönség, 2015-ben pedig a Djabe együttessel közösen mutattuk be a Forward című lemez zeneanyagát.

Már a Carmina Burana sikere után tudtuk, hogy folytatni szeretnénk ezt a hagyományt. Ez a nap a zeneművészet legnagyobb alakjaira emlékeztet, ezért jövőre is egy olyan nagyszabású produkcióval szeretnénk ünnepelni, mely méltón mutatja be a komolyzene sokszínűségét és erejét. Így esett a választásunk Verdi Requiem-jére.

 


 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!